Behandelingen

Benieuwd of je bij Studio Kimo terecht kunt voor jouw haarbehandeling? Natuurlijk! Twijfel niet langer en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Behandelingen

Studio Kimo is natuurlijk de leukste kapsalon van Leeuwarden. Bij onze ervaren kappers is je haar in goede handen. Naast het knippen van dames, heren en kinderen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse behandelingen. Hierbij kun je denken aan diverse trendy kleuringen zoals highlights of uitgroei behandelingen. Uiteraard maken we daarbij gebruik van de beste haarverf en haarverzorgingsproducten. Zo ga je dus altijd stralend de deur uit.

Professionele haarbehandelingen van hoge kwaliteit

Ook voor bruidsarrangementen ben je bij Studio Kimo in Leeuwarden van harte welkom. Samen met jou kiezen we een prachtig bruidskapsel en de make-up die daarbij past. En wil je een keer helemaal wat anders? Ook voor een professionele haarverlenging staan we graag voor je klaar. Bij kapsalon Studio Kimo ben je altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat dat helemaal aan jouw wensen voldoet. En heb je speciale wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.