BRUIDS- ARRANGEMENT

Op je trouwdag wilt je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Met ons bruidsarrangement hoef je je geen zorgen meer te maken over je haar & make-up. Samen met jou creëren we de perfecte look voor de perfecte dag!

Bruidsarrangement

Ga je binnenkort trouwen? Uiteraard wil jij op de mooiste dag van je leven het stralende middelpunt zijn. Bij Studio Kimo begrijpen we dat als geen ander. Met ons bruidsarrangement ben je dan ook altijd verzekerd van een prachtig bruidskapsel en bijpassende make-up. Uiteraard stemmen we deze af op jouw persoonlijke wensen. Om tijdens de grote dag niets aan het toeval over te laten, beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek en plannen we ruim voor de trouwdag een datum voor een proefkapsel. Zo kunnen onze ervaren kappers je voorzien van een waardevol advies over haar en make-up, én nemen we jouw ideeën mee om tot een adembenemend eindresultaat te kunnen komen. Ook je familie en bruidskinderen kunnen wij voorzien van een feestelijk kapsel.

Bij Studio Kimo doen we er alles aan om je te laten stralen op de mooiste dag van je leven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.