De kapsalon

Bij Studio Kimo staan kwaliteit, aandacht en goed advies voorop. Voordat we aan de slag gaan, nemen we eerst de tijd om te kijken welke kleur of welk model het beste bij u past.


Hierbij zijn niet alleen uw gezichtsvorm en de conditie van uw haar belangrijk, maar ook uw gewoonten. Bent u bijvoorbeeld iemand die graag veel tijd besteedt aan z’n haar of wilt u liever een makkelijke coupe? En houdt u van trendy of kiest u liever voor een tijdloze uitstraling? Wat uw wensen ook zijn, onze creatieve haarstylisten zijn u graag van dienst.


De stylisten van Studio Kimo zijn op de hoogte van de laatste trends, kleuren en kniptechnieken en geven u met plezier advies over haarverzorging. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken als Sassoon, Sebastian en Davines. Daarnaast hebben we diverse haarkleurproducten, waaronder een aantal op plantaardige basis. In onze kapsalon is een speciale ruimte ingericht voor visagie.


Wij geven u graag advies over uw haar, onze producten en haarkleuren. U kunt ook bij ons terecht voor korte of uitgebreide make-up behandelingen.STUDIO KIMO


Wijbrand de Geeststraat 91
8921 AK Leeuwarden

Tel. 058 – 213 36 37
E-mail: info@studiokimo.nl