Kleuren

Wilt u uw haar kleuren? Bent u toe aan wat nieuws? Bij Studio Kimo kunt u terecht voor het kleuren van uw haar. Onze kapsters adviseren u over de mogelijkheden die bij u passen.

Kleuren

DE HAARKLEUR DIE BIJ JE PAST

Studio Kimo is dé specialist op het gebied van haarkleuringen. We maken gebruik van de beste haarkleuring producten en beschikken over een ruime ervaring in het vak. Daardoor kunnen we je natuurlijk ook voorzien van een passend kleuradvies. Samen met jou bekijken we graag welke kleurtint jouw natuurlijke schoonheid het meest laat stralen. En heb je zelf al een idee over je nieuwe haarkleur? Bij Studio Kimo zijn we altijd op de hoogte van de laatste kleurtrends. Of dat nu om een complete verfbehandeling gaat of om het laten aanbrengen van highlights of lowlights.

Trendy haarkleuren van het seizoen

We voorzien je haar niet alleen van een prachtige kleur, maar door het gebruik van hoogwaardige producten (Sassoon, Sebastian en Davines) ben je ook nog eens verzekerd van een perfect eindresultaat. Daarbij hanteren we de nieuwste technieken op het gebied van haarkleuring. Wil je jouw haar laten kleuren maar heb je daarbij speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze ervaren kappers voorzien je graag van een persoonlijk advies.